“Saklıköy Şarküteri” işletmesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de gıda sektöründe yeni bir işletme daha hizmete girdi. “Saklıköy Şarküteri” adıyla hizmet verecek olan iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar gerçekleştirdi.

İnönü bulvarı üzerinde şarküteri alanında hizmet verecek iş yeri için düzenlenen açılış programına Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar’ın yanı sıra Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim, Belediye Meclis Üyesi Recai Özdemir, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan vekili Tatar, girişimlerinden dolayı iş yeri sahiplerini tebrik ederek, iş yerinin Arhavi halkına ve işletme sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış töreninin ardından topluca iş yeri gezildi.

Ayrıca açılışta yer alamayan Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, işyerini ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ifade etti.