Pilarget Festivali Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

İlçemiz Pilarget Köyü (Ulukent), Kurban bayramının dördüncü günü güzel bir şenliğe sahne oldu. Pilarget Köyünde ilk kez düzenlenen şenliğin organizasyonunu Pilarget Doğa Ve Yaşam Derneği yaparken, programa Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da katıldı.

Gerek ilçemizdeki gerekse gurbetteki Pilarget’lilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen şenlik, köyün eski ilkokul bahçesinde yapıldı. Etkinliğe Metin Şeşenoğlu ve Ayhan Alptekin gibi sanatçılar da katılırken program sunuculuğunu üstlenen Akın Gülhan Lazca stand-up gösterisi gerçekleştirdi.

Ayrıca etkinlik kapsamında çevre bilincini geliştirme ve doğaya sahip çıkma konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Şenlik, yöresel yemek ve horonlarla devam etti.