‘Papatyam Bayan Kuaförü’nün Açılışı Yapıldı

İlçemizde açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. “Papatyam” adlı bayan kuaför salonunun açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi M.Nafız Günal Caddesi, Güney apartmanı kat 1 de hizmet verecek olan iş yeri için düzenlenen açılış programına Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Başkan Kurdoğlu, girişimlerinden dolayı iş yeri sahiplerini tebrik ederek, iş yerinin kendilerine ve Arhavi halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. İşletme sahibi Melike Atagül başta Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere kendileri için önemli bir gün olan açılış güne katılan bütün konuklarına teşekkürlerini iletti.