“Özdemir Şarküteri” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Gıda sektöründe “Özdemir Şarküteri ve Yöresel Ürünler” adı altında hizmet verecek olan iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yaptı.

Boğaziçi Mahallesi, Turan Yücel Caddesi, FSM İlkokulu karşısında hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılışta konuşma yapan başkan Kurdoğlu, girişimlerinden dolayı iş yeri sahipleri Ayşe ve Gökhan Özdemir’i tebrik ederek, iş yerinin kendilerine ve Arhavi halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri açılışa katılan başta belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.