Öz-Gür Çay Arhavi Fabrikasının Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de yeni bir çay işleme fabrikası hizmete girdi. Öz-Gür Çay Arhavi Çay Fabrikası adıyla çay üretimi yapacak olan fabrikanın açılışı ilçe protokolünün katılımıyla yapıldı.

Öz-Gür Çay Arhavi Çay Fabrikası açılışına İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, siyasi parti ilçe başkanları, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçemiz Cumhuriyet mahallesinde bulunan eski Lipton Çay fabrikası yerleşkesinde hizmete giren Öz-Gür Çay Arhavi Çay Fabrikası’nın açılış töreni pandemi nedeni ile alınan tedbirler doğrultusunda yapıldı. İlçe Müftüsü Yusuf Çakır tarafından yapılan duaların ardından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Öz-Gür Çay Arhavi Çay Fabrikası’nın hizmete girmesi nedeniyle yetkilileri tebrik ederek, gerek Arhavi halkı ve gerekse işletme sahipleri için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.