“Oses Çiğköfte” Adlı İş Yerinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de yeni açılan işyerlerine bir yenisi daha eklendi. Oses Çiğköfte adıyla hizmete giren işyerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yaptı.

Hazır gıda sektöründe hizmet verecek olan Oses Çiğköfte adlı işyerinin açılışına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra belediye meclis üyeleri, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, CHP Arhavi Kadın Kolları Başkanı Selma Kekeva, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Musazade Mahallesi Gaye çarmıklı Anaokulu karşısında hizmet verecek olan çiğ köfte salonunun açılışında konuşma yapan Başkan Kurdoğlu, işletmenin ilçe halkına ve iş yeri sahibine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. İşyeri sahibi Ramazan Özdin ise başta Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere açılışa teşrif eden tüm konuklarına teşekkür etti.