Okullarımıza Dezenfekte Ürünleri Yardımı Devam Ediyor

Eğitim ve öğretim yılının kademeli olarak başlamasının ardından ilçemizdeki okullarımıza yapılan dezenfekte ürünleri yardımları devam ediyor.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından okullarımızın dezenfekte ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla temin edilen araç ve malzemelerinin teslimi sürüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan dağıtımın devamı olarak  ilçemiz Hacılar İlkokulu, Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi ve Nuri Özaltın 75. Yıl İlkokuluna, Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi’ne dezenfekte makinesi ve dezenfektan ürünleri teslimi yapıldı.

Muammer Çiçekoğlu Eğitim Vakfı tarafından bağışlanan şarjlı dezenfekte makinesi, ULV cihazı, maske, tulum ve granül ilaç ve bunlara ek olarak ateş ölçerler Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından okul yetkililerine tanıtılarak teslim edildi.