Nuri Özaltın 75. Yıl Ortaokulu’nda Karne Töreni Düzenlendi

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının son gününde tüm yurtta olduğu gibi ilçemizdeki okullarda da karne sevinci yaşanıyor. Bu kapsamda İlçemiz Nuri Özaltın 75. Yıl Ortaokulu’nda karne töreni düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Aydınlıoğlu Kuruoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma komutanı Engin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Okul konferans salonunda gerçekleştirilen program ilk olarak saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini içeren konuşmayı ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu yaptı. Program daha sonra sırasıyla; öğrencilerin hazırlamış oldukları şiirlerin okunması, yıl içinde yapılan etkinliklerden oluşan sunum, anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Asker” gösterisi, birinci sınıf öğrencilerinin “okulda ilk günüm” konuşması, bayrak devir teslim töreni gibi etkinliklerle devam etti.  Ardından sekizinci sınıf öğrencilerine protokol mensupları tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi ve tüm öğrencilerin karnelerini almak üzere sınıflarına çıkmasıyla program son buldu.