Korza Cafe Restaurant’ın açılışı yapıldı

İlçemizde açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe “Korza Cafe Restaurant” adı altında hizmet verecek olan işyerinin açılışını Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi Musa Ulutaş Caddesi üzerinde hizmete giren işyeri için düzenlenen açılış programına Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık’ın yanı sıra, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı. Başkan vekili Uyanık, girişimlerinden dolayı iş yeri sahiplerini tebrik ederek, iş yerinin kendilerine ve Arhavi halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.