Kamilet Restoran ve Otel’in Açılışı Yapıldı

Arhavi’nin turizm cenneti Kamilet Vadisi’nde yer alan ve Mençuna Şelalesi bölgesinde hizmet veren Kamilet Restoran ve Otel’in açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Belediye Başkanımız Turgay Ataselim, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Kutlubay, ilçe protokol üyeleri, vatandaşlar ve köy halkı katıldı.

Daha önce restoran olarak hizmet veren ve yeni konaklama alanlarıyla turizm sektörüne katkı sağlayacak olan işletme, Nejla ve Şener Can tarafından yeniden düzenlenerek hizmete açıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri, yeni tesisi gezerek işletme hakkında bilgi aldı.

Turgay Ataselim: “Bölge Turizmine Büyük Katkı Sağlayacak”

Açılışın ardından açıklama yapan Belediye Başkanımız Turgay Ataselim, “Kamilet Restoran ve Otel, bölge turizmine önemli bir katkı sağlayacak. Bu tür yatırımlar, ilçemizin turizm potansiyelini artırmak ve yerel ekonomiyi canlandırmak adına büyük önem taşıyor. Nejla ve Şener Can çiftine, bu değerli yatırım için teşekkür ediyorum ve işyerlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Burak Çimşir: “Turizm İçin Büyük Bir Adım”

Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir de konuşmasında, “Kamilet Vadisi ve Mençuna Şelalesi gibi doğal güzelliklere sahip olan bölgemizde böyle güzel bir tesisin açılması, turizm için büyük bir adımdır. Bu yatırımın ilçemize ve işletme sahiplerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bölge Turizmine Yeni Bir Soluk

Kamilet Restoran ve Otel, bölgenin doğal güzellikleri ile turizme yeni bir soluk getirecek. Konaklama imkanı sunarak ziyaretçilerin daha uzun süre kalmalarını sağlayacak olan tesis, bölge ekonomisine de katkıda bulunacak. Açılış törenine katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar, yeni işletmenin Arhavi’ye hayırlı olmasını dileyerek, turizmin gelişimine sunduğu katkıyı memnuniyetle karşıladılar.