İlçemiz Merkez, Mahalle ve Köy Camilerinde Dezenfekte Çalışmaları Yapıldı

Arhavi Belediyesi Koronavirüs covid-19 salgını nedeni ile önlemlerini almaya devam ediyor. Belediyeye bağlı ekipler bayramın 3. gününde i̇lçe merkezi, mahalleler ve köylerimizdeki camilerde dezenfekte çalışması yaptı.

Salgın nedeni ile alınan önlemler ilçemizde titizlikle uygulanmaya devam ederken, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları doğrultusunda belediye ekipleri ilçe merkezi, mahalleler ve köylerimizdeki camilerde dezenfekte çalışması yaparak önlemlerini almaya devam etti.

Dezenfekte çalışmaları; ilçemiz Merkez Camii ve Merkez Yeni Camii,  Yemişlik Mahallesi, Kale Mahallesi, Aşağı ve Yukarı Hacılar Mahalleleri, Cumhuriyet Mahallesi Camiileri, Kavak Köyü, Yolgeçen, Tukmene, Konaklı, Güngören, Şenköy, Aşağı ve Yukarı Şahinler, Derecik, Üçırmak, Balıklı Köyü, Kozluca, Kemerköprü, Güneşli Köyü, Dikyamaç Köy, Başköy, Yıldızlı, Ortacalar Camii’lerinde yapıldı.