Herkes İçin Futbol Şenliği Öncesinde Söyleşi Düzenlendi

İlçemizde geleneksel hale gelen Herkes İçin Futbol Şenliğinin bu yıl ki karşılaşmaları öncesinde spor kültürü ve barışı konulu söyleşi düzenlendi.

Arhavi Nurettin Çarmıklı İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapılan söyleşide spor ve futbol konusunda ülkemizin önde gelen isimleri Arhavililerle bir araya geldi. Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Pror. Dr. Turgay Biçer ve Gazeteci- Yazar Bülent Tuncay’ın katılımları ile gerçekleşen söyleşinin konusu “Spor Kültürü ve Başarı” oldu.

Arhavi belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu ve ilçe protokolünün de katıldığı söyleşide Prof. Dr. Turgay Biçer ve Gazeteci Yazar Bülent Tuncay bilgilendirmeler ve değerlendirmeler de bulundular.

Söyleşi sonrasında Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu konukları başkanlık makamında ağırlayarak günün anısına hediye takdiminde bulundu.

12. Herkes İçin Futbol (Grassroots) Şenliği 20 Ekim Cuma günü saat 10.00 da Arhavi İlçe Stadyumunda başlayacak.