Halkımız 19 Mayıs’ı Balkon ve Pencerelerden Kutladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda vatandaşlarımız balkon ve pencerelerde istiklal marşımızı okudu. Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu Doğukent sitesi sakinleri ile birlikte kutlamaya katıldı.

Koronavirüs önlemleri kapsamında evlerinde kalan vatandaşlar milli bayramlarını evde kutluyorlar. İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapılan balkondan İstiklal Marşı okuma uygulaması, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda da gerçekleştirildi.

Milli Mücadele’nin ilk adımı olan 19 Mayıs’ın 101. yılında, vatandaşlarımız bu akşam saat 19.19’da İstiklal Marşı’mızı okumak üzere balkon ve pencerelerdeki yerini aldı. Doğukent sitesinde yapılan programda çocuklar, gençler ve site sakinleri belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun da katılımıyla İstiklal Marşımızı hep bir ağızdan seslendirdiler.