Festivalin Üçüncü Günü Kültürel Ve Sportif Etkinliklere Sahne Oldu

47.Uluslararası Arhavi kültür ve sanat festivalinin 3. günü gündüz etkinlikleri düzenlenen kültürel ve sportif etkinliklerle dolu dolu yaşandı. Sahil yürüyüş bandında düzenlenen “Laz Ralli Tahta Araba Yarışması” ise eğlenceli ve bir o kadar da ilgi çekiciydi.

Üçüncü gün gündüz etkinliklerine sahil spor kompleksinde düzenlenen Tenis Turnuvası Finali ile başlandı. Final maçı çekişmeli anlara sahne olurken turnuvada derece alan sporculara kupaları belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından verildi.

Sahi dolgu alanında düzenlenen bir diğer yarışma ise Laz Ralli Tahta Araba Yarışması oldu. Oldukça ilgi çeken yarışmada eğlenceli anlar da yaşandı. Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu tahta arabayı kullanmayı ihmal etmedi. Özellikle çocukların eğlenceleri görülmeye değerdi. Geleneksel kültürümüzün bir parçası olan etkinlikte derece alan yarışmacılara ödülleri belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından verildi.

Gündüz programının son etkinliği plaj voleybolu finali oldu. Finalde derece alan takımlara kupaları verilerek tebrik edildi.