Festivalin İkinci Gününde Halk Oyunları Gösterileri Ve Yöresel Sanatçıların Verdiği Konser Programları Vardı

Arhavi Kültür ve Sanat Festivalinin  ikinci günü, gece programında verilen konserler ve halk oyunları gösterileri ile adına yakışır bir şekilde geride kaldı.

47.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nin 2. Günü gündüz programı kapsamında gerçekleştirilen Çay Toplama ve Bisiklet Yarışı gibi etkinliklerle dolu dolu geçerken, gece programına geçildiğinde ise Arhavi Gösteri Merkezi’ni dolduran kalabalıklar eğlenceli bir gece geçirdiler.

Gece programı ilk olarak halk oyunları gösterileri ile başladı. Gürcistan Arkhabi Halk Oyunları Topluluğu, Akçaabat Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi sırasıyla sahne alarak gösterilerini sundular.

Ardından yöresel grup ve sanatçılar, Berke Şentürk, Grup Kirman, Murat Şahin ve Hasan Can Özdemir sahne alarak seslendirdikleri şarkılarla davetlilere eğlenceli anlar yaşattılar.