Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Tarafından Kermes Düzenlendi

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu tarafından okul yararına kermes düzenlendi. Kermeste birbirinden güzel ve çeşitli ürünler gelen konukların beğenisine sunuldu. Okul aile birliği, okul idari amirleri ve öğrenci velilerinin katkılarıyla yapılan kermese İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Kuruoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul öğretmenleri, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen programda okul öğrencileri halk oyunları gösterilerini sundu. Gelen konuklar, öğrenciler yararına düzenlenen bu kermesin bol kazançlar getirmesi temennisinde bulundu. Çocukların doyasıya eğlendiği program kermeste hazırlanan yemeklerin ikramı ile son buldu.