Arhavi Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni

2018-2019 yılı eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Arhavi Meslek Yüksekokulu tarafından kuşak bağlama ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Arhavi Gösteri Merkezi’nde yapılan kuşak bağlama törenine İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kibar, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşması Okul Birincisi Nurgül Günbeyi tarafından yapıldı. Mezuniyet töreniyle birlikte yeni bir döneme başladıklarını belirten Günbeyi, bundan sonraki amaçlarının kendi ayakları üzerinde durarak vatana, millete hizmet etmek, manevi değerlere sahip çıkmak ve bunun mücadelesini vermek olduğunu dile getirdi. Ardından sözü Arhavi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fikret Sözbilir devraldı. Davetlilere, konuklara, meslektaşlarına, öğrenci velilerine ve öğrencilere törene katıldıkları için hoş geldiniz diyerek söze başlayan Sözbilir, iş dünyasına adım atmak üzere mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilerin yeni hayatlarında başarılar dilediğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından yıl içerisinde okulda başarılı olan öğrencilere ilçe protokolü tarafından belgeleri sunuldu. Ardından törende sezon boyunca büyük başarı gösterip mezun olan öğrencilere kuşak bağlama töreni yapıldı. Tören mezun olan öğrencilerin kep atarak hatıra fotoğrafları çektirmeleri ve eğlenmeleriyle son buldu.