Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi Mezuniyet Töreni

Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı mezunlarını verdi. Arhavi Gösteri Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde okul yönetimi ve öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu,  Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fikret Sözbilir, Cumhuriyet Savcısı Gaffar Bozan, Milli Eğitim Müdürü V. M.Nurullah İnanç, Okul Müdürü Yücel Bayrak, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende açılış konuşmasını okul müdürü Yücel Bayrak yaptı. Bayrak konuşmasında mezun olan öğrencilere başlayacak olan yeni hayatlarında başarı temennisinde bulundu. Okul birincisi olan Büşra Nalbant, okulun yaş kütüğüne adını temsil eden plakayı alkışlar eşliğinde çaktı. Programa katılan protokol mensupları tarafından öğrencilere öğrenim belgeleri verildi. Programın finalinde mezun olan öğrenciler müzik eşliğinde kep atma törenini gerçekleştirdiler.