Milletvekili Mehmet Bekaroğlu Ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Başkan Kurdoğlu’nu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret etti. Seçim sonuçlarının ardından birçok tebrik ziyareti alan Başkan Kurdoğlu, Milletvekili Bekaroğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Genç’i makamında konuk etti. Ziyarette belediye meclis üyeleri ve CHP İlçe Başkanı Melek Gümrükçü’de yer aldı.

Başkanlık makamında konuklarını ağırlayan başkan Kurdoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti. Konuklar Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ve parti yönetimini 31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.