Ecrin Butik Pasta ve Tasarım İşletmesi Açılışı Yapıldı

İlçemizde yenileme çalışmasıyla faaliyet gösterecek olan Ecrin Butik Pasta ve Tasarım işletmesi için açılış programı düzenlendi. Açılış kurdelesini Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık kesti.

Musazade Mahallesi Şht. Asteğmen Mehmet Altanlar Caddesi üzerinde hizmet veren işletmenin açılış programına Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık’ın yanı sıra CHP İlçe Başkan Vekili Osman Akgüner, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık işletme sahipleri  Erdinç Atabay Ve Lili Atabay çiftini tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri başta Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.