Depremzedeler Yararına THM Konserleri Verildi

Arhavi’de geliri depremzedeler yararına kullanılmak üzere Türk Halk Müziği  konser programı düzenlendi. Arhavi Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun hazırladığı konser programı ilgi gördü.

Arhavi Bayraktar Kültür Merkezinde düzenlenen geceye Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçe protokolü, ve vatandaşların katılımı oldu.

Arhavi Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından verilen konser programında şef Özlem Demirkır Durmuş yönetiminde birbirinden değerli Türk Halk Müziği eserleri seslendirildi. Beraber ve solo olarak eserler icra edildi.

Depremde zarar gören vatandaşlarımız için organize edilen gece sonunda protokol üyeleri tarafından programın hazırlanmasında emeği geçenleri temsilen gecenin anısına hediyeler takdim edildi. Konser programı toplu çekinilen fotoğraflarla son buldu.