Cumhuriyetimizin 96. Yıldönümü Kutlamaları Çelenk Sunma Töreniyle Başladı

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” diye nitelendirdiği ve Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez değer olan Cumhuriyet’in 96. yılı, Arhavi’de törenlerle kutlanmaya başlandı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan törene İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Garnizon Komutanı Ali Türközü, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nın çelenkleri sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Atatürk anıtı önündeki program son buldu.