Cumhuriyet Mahallesinde Taş Duvar Çalışması

İlçemiz Cumhuriyet mahallesinde heyelandan zarar gören bölgelerde taş duvar çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, devam eden çalışmaları yerinde takip edip bölgede incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda bölgemizde görülen yoğun yağışlar nedeni ile meydana gelen heyelan ve toprak kaymaları, ilçemizin Hacılar, Kale ve Yemişlik mahallelerinde olduğu gibi Cumhuriyet mahallemizde de zarara neden olmuştu.

Yol güzergâhlarında da tahribata neden olan toprak kaymalarının meydana getirdiği olumsuzluğu önlemek ve olası heyelanlar için önlem almak amacıyla ilçemiz Cumhuriyet mahallesinde taş duvar çalışması yapımına başlandı.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu çalışma yürütülen bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Kurdoğlu, heyelandan zarar gören bölgelerimizde yürütülen çalışmalarla toprak kaymalarının neden olduğu zararı gidererek gereken önlemlerin alındığını belirtti.