CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kacan, Başkan Kurdoğlu’nu Ziyaret Etti

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Necla Kacan, çalışma ziyareti için geldiği Artvin’den sonra ilçemiz Arhavi’yi de ziyaret ederek, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile bir araya geldi.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kacan ile birlikte Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yavuz Dinç ve CHP Arhavi Kadın Kolları Başkanı Selma Kekeva yer aldı. Ziyarette Belediye Personel Şirket Genel Müdürü Engin Erkan da hazır bundu.

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kurdoğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kacan’a günün anısına Arhavi Çay ve çeşitli hediyeler takdim etti.