Bayram Öncesi Camilerimiz Dezenfekte Edildi

Arhavi Belediyesi korona virüs önlemleri kapsamında tedbirlerini almaya devam ediyor. Belediyeye bağlı ekipler kurban bayramı öncesinde ilçe merkezi, mahalleler ve köylerimizdeki camilerde dezenfekte çalışması yaptı.

Salgın nedeni ile alınan önlemler ilçemizde titizlikle uygulanmaya devam ederken, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları doğrultusunda belediye ekipleri ilçe merkezi, mahalleler ve köylerimizdeki camilerde dezenfekte çalışması yaptı.

Dezenfekte çalışmaları; Balıklı Köyü Kozluca Mahallesi Camii, Yukarı Şahinler Köyü Yeniyol Mahallesi Camii, Derecik Köyü Camii, Konaklı Köyü Camii, Yolgeçen Köyü Camii, Kavak Köyü Camii, Aşağı Şahinler Köyü Camii, Balıklı Köyü Camii, Üçırmak Köyü Camii, Yemişlik Mahallesi Camii, Cumhuriyet Mahallesi Camii, Yukarı Kale Mahallesi Camii, Aşağı Kale Mahallesi Camii, Doğukent Camii gibi pekçok merkez mahalle ve köy camilerimizde yapıldı.