Başkan Kurdoğlu’nun Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun okul ziyaretleri devam ediyor. Eğitim kurumlarına yapılan ziyaretlerin bu seferki adresi Atatürk İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu  ile  Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi ve  İdeal Özel Öğretim Kursu oldu.

Başkan Kurdoğlu eğitim kurumlarına olan ziyaretlerinde okul yöneticileri ve eğitmenlerle bir araya gelerek okullar hakkında genel bilgiler aldı. Ziyaretlerde Arhavi Belediyesi tarafından hazırlanan paketler okul yönetimine takdim edilirken, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile kadın öğretmenlerin kadınlar gününü başkan Kurdoğlu tarafından tebrik edildi.

Başkan Kurdoğlu özel olarak yaptırılan ve içlerinde fular bulunan hediye paketlerini kadın öğretmenlere ve eslerine verilmek üzere erkek öğretmenlere hediye etti.