Başkan Kurdoğlu’ndan İlköğretim Kurumlarımıza Ziyaret

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, kapanma döneminin ardından tekrar eğitim ve öğretime başlayan ilköğretim okullarımıza ziyarette bulundu.

Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu ilçemiz Cumhuriyet İlkokulu, Nuri Özaltın 75. Yıl İlkokulu, FSM İlkokulu, MNG İlkokulu ve Hacılar İlkokulunu ziyaret ederek burada okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Ziyaretlerde okullarımızın ve öğretmenlerimizin sorunlarını ve isteklerini dinleyen başkan Kurdoğlu, ilçemizde eğitim kurumlarımız için yapılan çalışmalarından bahsetti.

Pandemiden dolayı ara verilen ilköğretim kurumlarının yeniden kısıtlı sayı ve günlerde yeniden açılmasıyla öğrenciler eğitim ve öğretim faaliyetlerini tatil dönemine kadar yüz yüze sürdürecekler.