Başkan Kurdoğlu’ndan Eğitim Kurumlarımıza Ziyaret

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılının açılması ile birlikte öğrenciler uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlamanın sevincini yaşıyor. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ilçemizdeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek öğrenci ve idarecilerle bir araya geliyor.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ilçemiz Hacılar İlkokulu, MNG İlkokulu, FSM İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek burada okul idarecileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle de buluşan başkan Kurdoğlu yüz yüze eğitime başlanması nedeni ile eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Başkan Kurdoğlu okul idarecilerinden okullar hakkında genel bilgiler alarak sorunlarını dinledi. Her zaman okullarımızın, öğrenci ve eğitmenlerimizin yanlarında olduklarını ifade eden başkan Kurdoğlu, yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere ve öğretmenlere bir kez daha başarılar diledi.