Başkan Kurdoğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramında Sağlık Çalışanlarına Ziyaret

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçemizdeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının gününü tebrik etti, hediye takdiminde bulundu.

Başkan Kurdoğlu, ilçemizde sağlık hizmeti sunan Arhavi Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Sağlık Ocağı’nı ziyaret etti. Ziyaretlerinde doktor, hemşire ve diğer sağlık emekçileri ile tek tek görüşen Başkan Kurdoğlu ayrıca İlçemiz emekli doktoru Mustafa Özgül’ü de ziyaret ederek tıp bayramını tebrik etti.

Başkan Kurdoğlu, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını tebrik ederek doktorlarımıza üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu kupa bardak takdiminde bulundu.