Başkan Kurdoğlu’na Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

31 Mart 2019 mahalli idareler seçiminin ardından belediye başkanı olarak seçilen Vasfi Kurdoğlu’na tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkanlık makamında devam eden tebrikler önemli kişilerin ziyaretleri ile devam ediyor. Ziyaretlere Arhavi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fikret Sözbilir, öğretim görevlileri ve vatandaşlar geldi.

Belediye başkanlığı koltuğuna oturan Başkan Kurdoğlu, gelen konukların ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gelen konuklar ise Başkan Kurdoğlu’nun başkan seçilmesinin ilçe için hayırlı olduğunu belirttiler. Karşılık hoş sohbetin sürdüğü ziyarette Arhavi Meslek Yüksekokulu Müdürü Sözbilir, ortak projelerde birlikte çalışacak olmaktan duyacağı memnuniyeti belirtti. Ayrıca yeni dönem için başarılar dileyen Sözbilir ve beraberindekiler, Başkan Kurdoğlu’na ve ilçeye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular.