Arhavi Kaymakamı Ongu Belediye Başkanı Kurdoğlu’nu Ziyaret Etti

31 Mart 2019 yerel seçimleri sonucunda Belediye Başkanı olarak seçilen Vasfi Kurdoğlu’na tebrik ziyaretleri sürüyor. Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Kurdoğlu ilçe kaymakamının ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kaymakam Ongu da, Başkan Kurdoğlu’nun belediye başkanlık görevini yerine getireceğinden ötürü hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Hoş sohbet, ilçe hakkındaki karşılıklı görüş alışveriş ile devam etti. Çoğu ortak projede birlikte çalışıyor olmaktan mutluluk duyacağını belirten Kaymakam Ongu, ziyaret sonunda Başkan Kurdoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.