Başkan Kurdoğlu Yürütülen Fen İşleri Çalışmalarını Denetledi

Arhavi belediyesi ilçe genelinde yürütülen alt ve üstyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu kilit taşı, yol betonlama ve kanal çalışmalarını yerinde denetledi.

Başkan Kurdoğlu ilk olarak ilçemiz genelinde başlatılan kilit taşı yenileme çalışmalarının ilk ayağının yürütüldüğü Boğaziçi Mahallesi 7. Sokak ta Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen kilit taşı çalışmalarını denetledi. Başkan Kurdoğlu yıpranmış durumda olan tüm güzergahlarda yeni kilit taşı döşeme çalışmalarının sürdürüleceğini vurguladı.

Başka Kurdoğlu daha sonra Boğaziçi Mahallesi ve Musazade Mahallesini ayıran kanal boyunca yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Ardından Musazade Mahallesi Şehit Er Barış Öztür Caddesi üzerinde yapılacak betonlama çalışmaları öncesinde yürütülen alt yapı ve tasfiye çalışmalarını yerinde inceleyerek talimatlarda bulundu.