Başkan Kurdoğlu Heyelan Bölgelerinde İncelemelerde Bulundu

Geçtiğimiz hafta sonu bölgemizde yoğun yağışlar sonucunda meydana gelen toprak kaymaları birçok mahallemizde zarara neden oldu. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçemiz merkez ve mahallerinde oluşan hasarı yerinde inceledi.

Bölgemizde etkili olan yoğun yağış neni ile ilçemiz Hacılar Mahallesi ve Cumhuriyet mahalleleri başta olmak üzere birçok mahallemizde özellikle yol güzergâhlarında tahribatlar oluştu.

Oluşan bu tahribatın giderilmesi ve yolların yaya ve araç trafiğine uygun hale getirilmesi için Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından çalışmalar yürütülürken, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’da Hacılar, Cumhuriyet, Musazade, Kale ve Yemişlik Mahallelerinde incelemeler yaparak hasar tespitinde bulunuldu.