Aşkın Veteriner Çiftliğim Agro Market Bölge Bayiliği Açılışı Yapıldı

Arhavi’de yeni açılan işyerlerine bir yenisi daha eklendi. Çiftliğim Agro Market adıyla hizmete giren işyerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yaptı.

Hayvancılık Malzemeleri‎ dalında hizmet verecek olan Aşkın Veteriner Çiftliğim Agro Market adlı işyerinin açılışına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Birkan Uyanık, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Bağaziçi Mahallesi Aşkın veteriner kliği yanında hizmet verecek olan ve Hayvancılık Malzemelerinin satışının yapılacağı işyerinin alışında konuşma yapan Başkan Kurdoğlu, işletmenin ilçe halkına ve iş yeri sahibine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. İşyeri sahibi Aşkın Güzel ise başta Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere açılışa teşrif eden tüm konuklarına teşekkür etti.