Art Time Erkek Kuaförünün Açılışı Yapıldı

İlçemizde yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Hizmet sektöründe faaliyet gösterecek olan “Art Time” adlı işyerinin açılışını Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi, PTT karşısında hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar’ın yanı sıra, Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı Muhammet Uzuner, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, işletme sahipleri Muhammed Özgen ve Rıdvan Büyükoğlu’nu girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. İşletme sahipleri başta Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkür etti.