Arhavi’de Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı Konser Programıyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Arhavi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 100. Yıl Cumhuriyet Konserleri Arhavi’de büyük bir coşkuyla yaşandı.

Arhavi Gösteri Merkezinde, Ünal Sofuoğlu ve Ekin Uzunların konser programının yanında, Funda Özyürt Ergun ve Elif Çelikpala Eraki’nin piyano ve şiir dinletisi ile sahne aldığı geceye, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere, ilçe protokolü, ilçe halkı ve misafirlerin katılımı oldu.

Çevre il ve ilçelerden de yoğun ilginin olduğu gecede Cumhuriyetimizin 100. Yılı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gecede yaptığı konuşmada tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha kutladı.

Sanatçıların  sahne performansları katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle takip edilirken, hep bir ağızdan söylenen şarkılar Cumhuriyet Bayramı heyecanını coşkuyla yaşattı.