Arhavi Gösteri Merkezi Tiyatro Oyununa Sahne Oldu

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen çocuk oyunu Arhavi Gösteri Merkezini dolduran çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Arhavi Gösteri Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenen “Meg ve Mog” adlı çocuk oyununa miniklerin ilgisi yoğun oldu. Aileleri ile birlikte alanı dolduran çocuklar eğlenceli bir akşam geçirirken, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da ekinliğe katılarak çocuklarla birlikte gösteriyi takip etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara’nın da katıldığı program sonunda, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gösteriyi sahneleyen tüm ekibi ve oyuncuları tebrik ederek günün anısına Arhavi Evi maketi takdim etti.