Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden İlçemize Destek

Büyükşehir belediyelerimizin ilçemiz Arhavi’ye olan katkı ve destekleri devam ediyor. Bu kez Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ilçemizde kullanılmak üzere dekoratif sokak lambaları gönderildi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun girişimleri ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ilçemiz sokak ve caddelerinde kullanılmak üzere toplam 40 adet dekoratif sokak lamba direği ve armatürleri ilçemize ulaştırıldı.

Arhavi Belediyesi kademe ünitesinde gerçekleştirilen malzeme tesliminde Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar ile birlikte CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı ve İl Genel Meclis Üyesi Adem Pişmişoğlu da hazır bulundu.

Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, yapılan bu hibe ve desteklerden ötürü emeği geçenlere teşekkürlerini ifade etti.