“Aleyna’nın Potini” Adlı İşletmenin Açılışı Yapıldı

İlçemizde giyim sektöründe hizmet verecek olan “Aleyna’nın Potini ” adlı ayakkabı mağazasının açılışı yapıldı. Açılışı Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık gerçekleştirdi.

Muzasade Mahallesi, Ankara Pasajı’nda hizmet verecek olan işletmenin açılışına, Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık’ın yanı sıra, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Serkan Ergin, çevre esnafı ve vatandaşlar yer katıldı.

Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık, işletme sahibi Aleyna Ergüney’i girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi.  İşletme sahibi Aleyna Ergüney açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.