Arhavi’de Doğalgaz Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İlçemizde yapımı devam eden 1. Etap Doğalgaz şehir içi hat döşeme çalışmaları kapsamında hatlarının cadde döşeme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, bina girişleri hat çalışması ve doğalgaz panolarının montajına başlandı.

2024 yılında planlanan 1. etap boru döşeme çalışmalarının %80’i tamamlanmış olup Eylül ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Doğalgaz çalışmaları kapsamında, Boru Döşeme Çalışmaları, Apartman Bağlantıları, Kazısız Yatay Sondaj (Köprü ve Menfez Geçişlerinde) ve Vana Kontrol İstasyonlarının montajı yüklenici firma ekipleri ve belediye fen işleri ekipleri eşgüdümünde yürütülüyor.

Çalışmalar kapsamında son olarak Cumhuriyet Mahallesi Canoğlu Halı Saha noktasındaki gaz odasına, şehre gazı taşıyacak Ana Çelik hattın bağlantısı için yatay sondaj çalışmalısı yapıldı.