AÇÜ Arhavi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mezuniyet Töreni

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Sanat ve Tasarım Fakültesi 2023-2024 yılı mezunlarını verdi. Eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler ve aileleri mutluluk ve gurur yaşadılar.

Arhavi Gösteri Merkezinde düzenlenen mezuniyet programına İlçe Kaymakamı Burak Çimşir ve Belediye Başkanımız Turgay Ataselim’in yanı sıra ilçe protokol üyeleri, Artvin Çoruh Üniversitesi Dekan V. Prof. Dr. Murat Kibar, öğretim görevlileri, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

İlçemiz için yüksek öğretim alanında önemli bir eğitim kurumu olan Sanat ve Tasarım Fakültesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla mezuniyet heyecanı yaşandı.  Mezuniyet programında İlçe Kaymakamı Burak Çimşir ve Belediye Başkanımız Turgay Ataselim yaptıkları konuşmalarda öğrencilere yaşamları boyunca başarı temennisinde bulundular. Derece alan öğrencilere plaketleri ve mezuniyet belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Program sonunda yapılan kep atma töreniyle birlikte öğrenciler ve velileri mutluluk yaşadılar.