MNG İlkokulunda 100. Yıl Kutlamaları Çerçevesinde Kermes ve Konser Programı Düzenlendi

Arhavi MNG İlkokulunda 100. yıl kutlamaları kapsamında kermes etkinliği düzenlendi. Programa öğrencilerin daveti üzerine Azerbaycanlı sanatçı Turan Manafzade de katıldı.

MNG İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe, İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Furkan Selman, Arhavi Belediye Başkan Vekili Ahmet Hatinoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Kutlubay, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Taner Çiğdem, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, İl Genel Meclis Üyesi Remzi Gedik, kamu görevlileri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Kutlamalarda ayrıca cumhuriyetin 100. yılına ithafen beste yapan Azerbaycanlı orkestra şefi, besteci ve piyanist Turan Manafzade onur konuğu olarak yer aldı.

MNG ilkokulu öğrencilerinin sosyal medyadan daveti üzerine etkinliğe katılan sanatçı Manafzade, piyano eşliğinde kendi bestelediği 100. bestesini öğrencilerle birlikte söylediler.

Ardından protokol üyelerinin katılımıyla kermesin açılışı yapılarak ikramlarda bulunuldu.