Yolgeçen Köyü Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Yapıldı

Arhavi Yolgeçen Köyü Halk Eğitim Merkezi kursunda yılsonu sergisi heyecanı yaşandı. Serginin açılışına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da katıldı.

Arhavi Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı Yolgeçen Köyünde bulunana kursta yılsonu sergisi yapıldı. Etkinliğe Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, Arhavi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fatih Turan, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, kurs usta öğreticileri, kursiyerler ve köy halkı katıldı.

Köy kadınlarından oluşan kursiyerlerin el emeği ürünlerin sergilendiği yılsonu etkinliğinde, usta öğretici ve kursiyerlerin bir yıl boyunca hazırladıkları ürünler sergiye gelenlerin beğenisine sunuldu. Düzenlenen sertifika töreninde, usta öğreticilere başarı belgesi ve eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere de kurs bitirme belgeleri protokol mensupları tarafından takdim edildi.