Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi Mezuniyet Töreni

Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı mezunlarını verdi. Düzenlenen mezuniyet programında öğrenciler mutluluk yaşarken, aileler ve öğretmenler gururluydu.

Arhavi Gösteri Merkezinde düzenlenen mezuniyet programına, Garnizon Komutanı Murat Balcı, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz,   ilçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi Müdürü Arif Uzuner, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende açılış konuşmasını okul müdürü Arif Uzuner yaparken, mezun olan öğrencilere yaşamları boyunca başarı temennisinde bulundu.

2021-2022 Okul birincisi olan Ayşe Canoğlu, okulun yaş kütüğüne adının bulunduğu plakayı alkışlar eşliğinde çaktı.

Programa katılan protokol mensupları tarafından öğrencilere diplomaları verildi. Programın sonunda mezun olan öğrenciler kep atma törenini gerçekleştirdiler.