8 Mart Kadınlar Gününde Başkan Kurdoğlu’ndan Kamu Kurumlarına Ziyaret

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile kamu kurumları ve eğitim kurumlarına ziyarette bulunarak kadınlar gününü kutladı ve hediye takdiminde bulundu.

Başkan Kurdoğlu, ilçe kaymakamlığı, Arhavi Belediyesi, Arhavi Adliyesi ve Arhavi Devlet Hastanesini ziyaret ederek burada görev yapan kadınların 8 Mart dünya kadınlar gününü tebrik etti, kendilerine hediye takdiminde bulundu.

Öte yandan ilçemizdeki eğitim kurumlarına da ziyaret gerçekleştiren belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu, hem eğitim öğretim yılının 2. Döneminin başlaması ve hem de kadınlar günü nedeni ile öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi. Başkan Kurdoğlu kadın öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ederek kendilerine fular, takvim ve ajanda içeren hediye paketleri takdim etti.