11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği 2. Etabı Yapıldı

Arhavi Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü İle Birlikte Ve Arhavi Belediyesi’nin sponsorluğunda organize edilen 11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği Arhavi Şehir Stadı’nda gerçekleştirildi. 2. Etabı yapılan ve 2009 doğumlu 5. Sınıf kız ve erkek öğrencilere yönelik gerçekleştirilen herkes için futbol şenliğine, Arhavi Belediye Başkanı Vekili Mustafa Tatar, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, öğretmenler öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Özellikle çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen Herkes İçin Futbol Şenliği’nin Arhavi’deki mimarı olan Emekli beden eğitimi öğretmeni Fikret Kadıoğlu şenlik hakkında yaptığı konuşmada “ Amacımız; çocuklarımızı öncelikle mutlu etmek, eğlendirmektir. Onları hiçbir baskı altında kalmadan özgürce futbol oynamalarını sağlamak ve kendi yeteneklerini sergilemelerinde yardımcı olmaktır” dedi. Şenliğin yapılasında ve devam edilmesine katkıda bulunan Arhavi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür edildi. Akabinde şenliğe katılan öğrencilere katılım belgesi taktim edildi. Arhavi Belediye Başkanı Vekili Mustafa Tatar ve  ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu yaptıkları başlama vuruşu ile start alan futbol şenliği, katılan öğrencilere katılım belgesi taktim edilerek son buldu.