Yılların Sorunu Çözüldü, Arhavi – Rize Minibüs Dolmuş Durağı Hizmete Girdi

İlçemiz için uzun zamandır çözüme kavuşturulması beklenen Arhavi-Rize dolmuş hattı gerçekleştirin törenle hizmete açıldı.

Açılış programına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu, siyasi parti temsilcileri, Kooperatif Başkanı Vural Odabaş, kooperatif üyeleri, şoförler ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Halkının uzun yıllar özlemle beklediği ve Arhavi-Rize arası özgürce seyahat etme hakkı sunacak olan dolmuş hattının açılışı yapılarak ilk sefere başlandı. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, ilçemiz için uzun zamandır çözülememiş bir sorunu çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, halkımıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu ve emeği geçenlere teşekkür etti.

ARHAVİ – RİZE DOLMUŞ DURAĞI HAFTA İÇİ KALKIŞ SAATLERİ:

1.Araç : 6.45

2.Araç : 7.30

3.Araç : 8.15

4.Araç : 8.55

5.Araç : 9.45’ten sonra araçlarımız saatte bir olarak hareket edecektir. Son araç kalkış saati 19.15’tir.