Halk Oyunlarında Alınan Başarılar Devam Ediyor

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2019 Yılı Grup Yarışması yapıldı. Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşen müsabakaları izlemek üzere Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Çoruh Üniversitesi Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Halk Oyunları Federasyonu yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi de yarışmaya katılıp başarı elde ederek yine adından söz ettirdi.

Ekipler, düzenlemeli ve düzenlemesiz olmak üzere iki ayrı kategoride kıyasıya mücadele etti. Arhavi Belediyesi GSK Halk Oyunları ekibimiz rakiplerini geride bırakarak önemli dereceler elde etti. Yıldızlar düzenlemeli dalda 1. , Gençler düzenlemeli dalda 1. , Büyükler düzenlemeli dalda 1. ve Yıldızlar düzenlemesiz dalda 3. gelerek önemli bir başarıya imza attıklarını belirten Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, alınan başarılı sonuçtan ötürü Arhavi Belediyesi GSK Ekip Eğitmeni Ersin Altın’ı ve oyuncuları tebrik ettiğini dile getirdi.