“Çoban Katık Döner”in Açılışı Yapıldı

İlçemizde açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe “Çoban Katık Döner” adı altında hizmet verecek olan iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi Mehmet Nazif Günal Caddesi üzerinde hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar’ın yanı sıra, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan vekili Tatar, girişimlerinden dolayı iş yeri sahiplerini tebrik ederek, iş yerinin kendilerine ve Arhavi halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.