Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Seçim sonuçlarının ardından Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkanlık makamında devam eden tebrikler önemli kişilerin ziyaretleri ile devam ediyor. Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ve yöneticiler, Tapu Kadastro İlçe Müdürlüğü, Memur-Sen Arhavi Temsilciliği, Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Kadir Öztürk ve idareciler, Artvin Denetimli Serbestlik Müdürü Aykut Yaşar, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdürü Süleyman Hilmi Güney ve idareciler, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müdürü Mustafa Al ve idareciler, Arhavi Hacılar ilk/Ortaokulu Müdürü Hasan Gölcükçü, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Özpervan ve üyeleri, Arhavi Koleji Sahibi Çetin Demirkaya, Okul Müdürü Ahmet Kavaz ve idareciler ile Artvin Çoruh Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat Kibar ve öğretim görevlileri yer aldı.

Tebrikleri tek tek kabul eden Başkan Kurdoğlu, gelen konukların ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gelen konuklar ise, belediye başkanlığı görevinin tekrar hayırlı uğurlu olmasını dilediler. Ziyaret, çekinilen fotoğraflarla son buldu.